Posjetili smo međunarodni sajam Mostra Convegno Expocomfort

Međunarodni sajam MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT održan je i ove godine na dobro poznatom mjestu – Milano. Sajam predstavlja nezamjenjive prilike za stručnjake iz industrije da istraže najnovije trendove, tehnologije i inovacije u području grijanja, klimatizacije, vodovoda i obnovljivih izvora energije, a naš tim otišao je u posjet.

U dvanaest prostranih hala smjestilo se preko 1500 izlagača iz 53 država svijeta. Predstavnici renomiranih tvrtki predstavljali su svoje najnovije proizvode, rješenja i usluge. Od raznih modela grijalica, klima-uređaja, sustava za upravljanje vodom i energijom i integriranih sustava za pametne domove – sajam je to koji pruža duboki uvid u široku paletu proizvoda i tehnologija koje oblikuju budućnost industrije.

Cijeli sajam odvio se kroz tri tematska područja: 'Industrial', 'Smartness' i 'Hydrogen' koja su označavala posebna događanja i smjerove za kretanje posjetitelja, čime se pojednostavilo predstavljanje proizvoda i na taj način istakli najnoviji i najposebniji elementi.

Ono što je zasigurno jedan od glavnih ciljeva ovakvog svjetskog sajma jest povezivanje i razmjena ideja, iskustva i znanja te stvaranje novih poslovnih veza i strateških partnerstva što se i očituje u sloganu sajma ''Beyond Comfort'' koji se prožima kroz tri glavne sastavnice sajma: inovacije, održivost i učinkovitost. Mostra Convegno Expocomfort 2024 to je i pružio, naš tim dobio je dublji uvid u trenutna pitanja industrije i moguća rješenja koja se nude na tržištu.

Podijeli