O nama

FRIGO-VE je od malog obiteljskog obrta u deset godina prerasla u jednu od vodećih tvrtki u regiji za distribuciju i servis renomiranih svjetskih prizvođača klimatizacijske opreme i sustava.

Našim partnerima možemo ponuditi visokokvalitetne proizvode i opremu, kao i širok raspon klima-uređaja, multi-inverter sustava, VRF sustava, solarnih kolektora, toplinskih pumpi, podnog i električnog podnog grijanja, vodovoda i ostalog. Naš širok raspon proizvoda, dostupnost opreme i stručni savjeti našeg prodajnog osoblja jamče visokokvalitetne kupovine u našoj tvrtki.

-

Visoka razina profesionalnosti, mobilnosti i dugogodišnji timski rad omogućili su nam da naša tvrtka sa svojim poslovnim suradnicima postane siguran partner za izvođenje radova na mnogim objektima. Neprestana poboljšanja i praćenje tehnološkog napretka su strast koja su u našoj tvrtki prisutna od samog početka. Iz dana u dan poboljšavamo naše poslovne procese, pokrećemo nove partnerske programe i uvodimo nova rješenja. 

2004.
Osnovan obrt za ugradnju i servis klimatizacisjkih uređaja. Djeluje na području primorsko goranske županije.
2007.
Obrt širi svoju djelatnost na širi spektar usluga: površinsko grijanje i hlađenje te grijanje i hlađenje bazena, dijamantno bušenje te servis.
2010.
Područje prodaje i ugradnje širi se na i Istarsku županiju. Uvodimo visoke standarde ugradnje i distribucije klimatizacijskih uređaja sa timom od 10 zaposlenika.
2014.
Oformljen projektni ured sa stručnim timom inženjera koji projektiranjem i tehničkim znanjima stoji na raspolaganju partnerima i investitorima.
2016.
Obrt prerasta u tvrtku FRIGO-VE d.o.o. i seli se u nove prostore na sadašnjoj lokaciji u Poslovnoj zoni A. Krećemo sa zastupničkim programom renomiranih brandova na području cijele RH.
2019.
FRIGO-VE tim broji preko 30 stručnih zaposlenika. Sredinom godine tvrtka svoje prostore seli na novu lokaciju - Marinići 179/180 gdje otvaramo modernu i specijaliziranu poslovnu zgradu.
2021.
FRIGO-VE veleprodajni centar u Zagrebu otvorio je svoja vrata za sve naše partnere u Zagrebu i okolici. U sklopu centra nalazi se prodajni ured, izložbeni salon i skladište- Bani 104 (Buzin).
2022.
Sudjelovanje na međunarodnom sajmu graditeljstva, opremanja i uređenja PromoArh Poreč gdje smo se predstavili svojim uslugama i proizvodima te bili sudionici raznovrsnih edukacija, seminara, predavanja, radionica i konstruktivnih panel rasprava.
2023.
Uspješno smo pokrenuli naš webshop, pružajući našim kupcima jednostavan i učinkovit način za nabavku proizvoda. Također smo proširili naš tim stručnjaka koji su doprinijeli našem rastu, te brojimo više od 40 stručnih zaposlenika.

PREKO
20 GODINA
ISKUSTVA
U RADU S
KLIMAMA

Naša misija
Naša misija Razvijanje i održavanje odnosa s partnerima osiguravajući visoke standarde kvalitete iz područja grijanja i klimatizacije koji se temelje na dugogodišnjem znanju i tradiciji, inovativnosti i povjerenju u uspješnu provedbu svih projekata.
Naša vizija
Naša vizija Postati vodeća tvrtka u pružanju cjelovite i kvalitetne usluge inženjeringa, projektiranja i veleprodaje jačanjem na tržištima i širenjem na nova te ugovaranjem novih poslova, a sve na osnovama dugogodišnje tradicije, znanja, konkurentnosti, inovativnosti i pouzdanosti.
Naše usluge od početka do kraja
U rješavanju zadataka preferiramo izgradnju sustava prema potrebama naručitelja i zbog toga se oslanjamo na vlastiti razvoj koji nam pruža neizmjernu fleksibilnost u izgradnji novih specifičnih rješenja. Osjećaj za posao, odgovornost i pouzdanost, međusobno povjerenje i uvažavanje, etičnost u poslovanju, osobni integritet svakog pojedinca, pomoć i razumjevanje u teškim trenutcima te zajedničko promišljanje o budućnosti, najvažnije su odrednice partnerstva kakvim ga mi vidimo.
1
Projektiranje
2
Ugradnja i servis
3
Tehnička podrška