Načini dostave

FRIGO-VE vrši besplatnu dostavu narudžbi iznosa preko 200€ na području cijele Republike Hrvatske osim na otoke na koje dostavne službe ne dostavljaju. Rok besplatne dostave je od 2 do 7 radnih dana.
 
Naručene uređaje i opremu dostavljaju špediteri s kojima imamo ugovorne odnose. 

Dostava se vrši na teritoriju Republike Hrvatske. Proizvodi koji su plaćeni, biti će isporučeni kupcu u roku od 2 do 7 radna dana od kada je izvršena uplata u vremenu u kojem dostavna služba obavlja svoju dostavnu djelatnost. Vikendi i blagdani se ne uračunavaju u rok isporuke. Isporuka na otoke se obavlja po planu dostavljača u roku do 10 radnih dana.
 
Roba se kupcu dostavlja do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi pošiljku do ulaznih vrata stana, već samo do ulaza u zgradu. Prilaz do ulaza stambenog objekta treba biti slobodan, u suprotnom će dostavljač izvršiti dostavu do najbliže točke na kojoj je istovar moguć.
 
U slučaju da prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti proizvod u navedenom roku, o tome će obavijestiti kupca radi dogovora o novom terminu isporuke. Naručeni proizvodi će biti složeni i zapakirani na način da se manipulacijama kod transporta ne mogu oštetiti.
 
UPUTE ZA PREUZIMANJE


Prilikom preuzimanja pošiljke, molimo Vas da pošiljku pregledate s vanjskih strana i provjerite da nema fizičkih oštećenja na proizvodu ili ambalaži. Naručenu robu preuzmite isključivo ako je pošiljka neoštećena, a ako zamijetite oštećenje, odbijte preuzeti pošiljku. Ako ipak želite preuzeti takav uređaj obavezno od kurira zatražite zapisnik o oštećenju s opisom oštećenja kojeg vam kurir treba potpisati i koji je temelj za obeštećenje.
 
Potpis na primitku pošiljke znači da Kupac pregledom pošiljke bez otvaranja i vađenja iz ambalaže nije uočio nikakva oštećenja niti nedostatke na preuzetom proizvodu te da model i količina odgovaraju proizvodu sa narudžbe.

Nakon preuzimanja pošiljke raspakirajte i pregledajte proizvod. Ako zamijetite oštećenje, odmah ili najkasnije u roku do 24 sata po primitku pošiljke pošaljite nam fotografije oštećenja i NEOŠTEĆENE AMBALAŽE na mail: webshop@frigo-ve.hr
Reklamacije za fizička oštećenja izvan roka, bez fotografija oštećenja i neoštećene ambalaže ili zapisnika o oštećenju s potpisom dostavljača NE UVAŽAVAMO.
Naknadne reklamacije za bilo kakva fizička oštećenja nećemo uvažiti. Isto je navedeno i u svakoj narudžbi koju kupac neposredno nakon narudžbe primi na mail.
 
U slučaju da Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio bez valjanog razloga, Prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku.
 
OSOBNO PREUZIMANJE POŠILJKE 


Kupljeni uređaj možete osobno preuzeti u našim poslovnicama:

  • RIJEKA / VIŠKOVO - Marinići 180, 51216 Viškovo
  • ZAGREB / BUZIN   - Bani 104, 10010 Zagreb

u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, obavezno uz prethodni dogovor.
Preuzimanje se ne može obaviti na dan plaćanja iz razloga što nakon plaćanja Prodavatelj mora dopremiti kupljeni uređaj u odabranu poslovnicu preuzimanja, nakon čega obavještava kupca da kupljeni proizvod može preuzeti.

CJENIK DOSTAVE

IZNOS NARUDŽBE                    CIJENA DOSTAVE (bez PDV-a)
0,00-25,00€ 5,00€
25,00 - 50,00€ 10,00€
50,00-100,00€ 20,00€
100,00 - 200,00€ 30,00€
IZNAD 200,00€              DOSTAVA BESPLATNA

 
Više podataka možete pronaći u UVJETIMA KORIŠTENJA web trgovine frigo-ve.hr