Načini plaćanja

Sve cijene na FRIGO-VE web shopu su maloprodajne sa uključenim PDV-om. 
Cijene i uvjeti plaćanja objavljeni na internet stranici frigo-ve.hr odnose se isključivo za kupnju preko internet trgovine www.frigo-ve.hr

NAČINI PLAĆANJA 

1. PLAĆANJE NA TRANSAKCIJSKI RAČUN
Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti na transakcijski račun Prodavatelja putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja, putem opće uplatnice ili virmanom (za pravne osobe). Nakon potvrde narudžbe, FRIGO-VE na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku koji je naveden na narudžbi.

Broj računa za uplate:

ADDIKO BANK
HR8525000091101521703
SWIFT: HAABHR22
model plaćanja: 00
Poziv na broj: broj Narudžbe

Svi naši žiro računi na koje možete izvršiti uplatu:

PBZ
HR3523400091110790346
SWIFT: PBZGHR2X

RAIFFEISENBANK
HR5524840081135194433
SWIFT: RZBHHR2X

 

2. PLAĆANJE KREDITNIM ILI DEBITNIM KARTICAMA (WSPay)

 


Plaćanje kreditnim ili debitnim karticama vrši se kroz virtualni POS sustav pod nazivom "WS Pay” zaštićenog Secure Socket Layer (SSL) protokolom. Putem frigo-ve.hr plaćanje je moguće kreditnim i/ili debitnim karticama: MasterCard, Maestro, Diners i Visa. Prilikom plaćanja proizvoda kreditnim ili debitnim karticama kupca, istog će pružatelj platnih usluga teretiti za iznos kupoprodajne cijene i drugih pripadajućih troškova. 

Po zadavanju konkretnog naloga za izvršenje plaćanja po kreditnoj ili debitnoj kartici kupca, kupac se odriče svakog prava raskida, otkaza i/ili izmjene izvršenja konkretnog naloga za plaćanje. Ovakvo odricanje odnosi se samo na neopozivost platne transakcije i ne utječe na prava Kupca vezano uz raskid ugovora. U tom smislu kupac je odgovoran za sve troškove i štete koje u tom pogledu mogu nastati Prodavatelju. 

Kupac je odgovoran osigurati da pružatelju usluga platnog prometa kreditnih ili debitnih kartica omogući dovoljnu količinu novca za izvršenje plaćanja kupoprodajne cijene i svih drugih primjenjivih troškova. Ovaj odnos je reguliran pravilima između pružatelja platnih usluga i kupca da se pravo na isplatu koristi od strane kreditne ili debitne kartice, te da kupac putem narudžbe dostavlja potpune i točne podatke o kreditnoj ili debitnoj kartici. U protivnom kupac je odgovoran za svu štetu i troškove koji su nastali ili mogu nastati Prodavatelju u odnosu na povredu ove obveze kupca.

Plaćanje je moguće izvršiti sljedećim karticama:
- za kupca bez kamata i bez provizije

ERSTE
DINERS - plaćanje jednokratno, na rate 2-36 
VISA -  plaćanje jednokratno, na rate 2-12
MAESTRO - plaćanje jednokratno, na rate 2-12
MASTERCARD - plaćanje jednokratno, na rate 2-12

*minimalni iznos za obročno plaćanje Maestro, Matercard i VISA karticama je 30,00 €.

PBZ
VISA - plaćanje jednokratno
MAESTRO - plaćanje jednokratno
MASTERCARD - plaćanje jednokratno
VISA Inspire i VISA Premium - plaćanje jednokratno, na rate 2-36

ZABA
VISA - plaćanje jednokratno
MAESTRO - plaćanje jednokratno
MASTERCARD - plaćanje jednokratno
VISA Business i VISA Debit individualna kartica - plaćanje jednokratno, na rate 2-24
MASTERCARD standard, MASTERCARD gold, MASTERCARD go! i MASTERCARD platinum - plaćanje jednokratno, na rate 2-36

*minimalni iznos za obročno plaćanje je 10,00 € Maestro, Matercard i VISA karticama je 30,00 €.

OSTALE BANKE
SVE OSTALE KARTICE domaće i inozemne - plaćanje jednokratno

 

3. PLAĆANJE POUZEĆEM


Kod plaćanja kupljene robe po preuzimanju pošiljke, kupac plaćanje može izvršiti isključivo gotovinom kuriru tvrtke ugovorne dostavne službe prilikom dostave.
Kupac može platiti kupljenu robu dostavljaču pri preuzimanju ako je prilikom narudžbe na web shopu frigo-ve.hr označio takvu vrstu plaćanja. Ukoliko ste pored uređaja u košaricu ubacili i uslugu ista će biti prikazana u narudžbi i plaćate je dostavljaču kod preuzimanja uređaja.

 

4. KEKS Pay

KEKS Pay je aplikacija Erste banke. Nije bitno u kojoj banci imate račun niti kome plaćate, a plaćati možete čak i iz inozemstva. Naknade za slanje i plaćanje nema! Na zadnjem koraku narudžbe jednostavno mobitelom slikate bar kod.

5. Aircash


Na zadnjem koraku narudžbe skenirajte ili kliknite na prikazani QR kôd i trenutačno izvršite plaćanje. Aircash aplikacija će provesti transakciju te ćete odmah dobiti potvrdu o provedenom plaćanju.

6. Google Pay (Wallet)


GooglePay (Wallet) je brz i jednostavan način plaćanja za korisnike sustava Android. Google Pay omogućuje korisnicima plaćanje pametnim telefonima, satovima ili tabletima sa sustavom Android pomoću kartica pohranjenih na njihovim Google računima.

7. Monri PayPer

PayPer, odnosno Pay by Link, je opcija plaćanja putem interneta koja omogućuje kupcima jednostavno i sigurno plaćanje samo jednim klikom putem linka koji im je poslan od strane prodavatelja. Kupci mogu odabrati plaćanje karticom, Keks Pay-om, AirCash-om ili Google Pay-om.

OSTALE INFORMACIJE

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe.
Navedeni podaci su naznačeni uz svaki proizvod. Istaknute cijene predstavljaju maloprodajne cijene te iste sadrže PDV.
Valjana cijena uređaja je ona koja je vrijedila na dan izrade narudžbe (s uključenim popustima i akcijama). Cijene su uvijek izražene u Eurima (€) i Kunama (kn).
 
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave. Sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su bile aktualne pri izradi narudžbe.
 
Moguće su nenamjerne greške u sustavu navođenja cijena. U tom slučaju prodavatelj nije dužan isporučiti naručene proizvode po cijeni proizvoda toliko niskoj da kupac zna ili je morao znati da je riječ o pogrešci, a ne o realnoj cijeni proizvoda.
 
Prodavatelj će periodično, po svojoj odluci, stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju. Proizvodi na akciji će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima, uz jasnu naznaku uvjeta, posebice trajanja akcijske prodaje, iznosa popusta, ograničenja količine robe.
 
Nakon proteka roka akcijske prodaje, frigo-ve.hr neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.
 
U okviru posebnih promotivnih akcija, korisnici mogu proizvode kupiti i pomoću promotivnih kodova. Promotivni kod donosi različite povoljnosti prilikom kupnje. Kodovi i pravila upotrebe bit će jasno određeni. Unos promotivnog koda bit će omogućen za vrijeme trajanja promotivne akcije i unosi se prilikom narudžbe u Košarici. Promotivni kod je vremenski ograničen.
 
Kuponi za pojedinačni proizvod se ne mogu kombinirati jedan s drugim, odnosno popusti po pojedinačnom proizvodu se ne zbrajaju. U košarici može biti više proizvoda a po svakom pojedinačnom proizvodu može biti iskorišten po jedan kupon kod za popust.
 
Cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi su u košarici prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice.
 
Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektroničke narudžbe dostavit će se kupcu putem elektroničke pošte na adresu elektroničke pošte navedenu u postupku registracije/narudžbe.
 
Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektroničke pošte. U tom slučaju molimo kupca da nas kontaktira na: webshop@frigo-ve.hr ili na telefonski broj 051/258-748 kako bi naša služba za korisnike provjerila je li narudžba zaprimljena.
 
 
Više podataka možete pronaći u UVJETIMA KORIŠTENJA