Otvorena nova poslovnica u Zagrebu

Nova adresa za vrhunsku klimatizaciju u Zagrebu


Svjetski poznati brandovi na području klimatizacije i grijanja kao što su Hitachi Cooling & Heating i Daikin, ali i proizvodi mnogih drugih proizvođača termotehničke i instalacijske opreme od sada su lako dostupni i u novom veleprodajnom centru Frigo-VE u Zagrebu. U sklopu novog centra, na adresi Bani 104 Buzin, nalaze se prodajni ured, izložbeni salon i skladište.

 

Time je naša tvrtka sa sjedištem u Viškovu pokraj Rijeke dodatno osnažila svoju prisutnost na području Zagreba i sjeverozapadne Hrvatske. Snaga uspjeha Frigo-VE novootvorene poslovnice je tim mladih, motiviranih stručnjaka među kojima vlada pozitivna organizacijska atmosfera uz naglašeni timski rad.

 

 

Za sve klijente i kupce poslovnica će biti otvorena radnim danom od 7:00 do 15:00 te subootm od 8:00 do 13:00 sati. Posjetite nas u novootvorenoj poslovnici u navedenom radnom vremenu, saznajte iz prve ruke inovacije na području grijanja i klimatizacije. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije. Vidimo se u novootvorenoj poslovnici!

Fotogaleriju s otvorenja možete pogledati na LINKU

Podijeli