Proslavili smo 20 uspješnih godina

U opatijskom Hotelu Paris, u petak 10. svibnja, uz brojne uzvanike, goste, poslovne partnere i zaposlenike svečano je obilježena 20-a godišnjica uspješnog poslovanja tvrtke FRIGO-VE i promoviran prvi broj stručnog časopisa za grijanje i klimatizaciju „PRAVA klima“.

Od osnivanja malog obrta pa sve do današnje impozantne tvrtke s 45 visoko stručnih kadrova prošlo je 20 godina, a ovaj značajni jubilej tvrtke FRIGO-VE obilježen je velikom prigodnom zabavom na kojoj su nastupili članovi plesne skupine Crowd, vrhunski vokal i zabavljač na udaraljkama Manuel Lupen, virtuoz na saksofonu Feđa Little L, dok je tijekom cijelog eventa goste zabavljao DJ Luca Montecchi. Poznato TV lice Antonija Blaće i Stoka vodili su event, a kao gost iznenađenja za prisutne je pjevala atraktivna Lidija Bačić.

Tijekom večeri poslužene su birane delicije i brojna pića, s posebnim naglaskom na prvi put predstavljena pića VERGILAS CRAFT DESTILLERY - whisky, rum, vodka, teranino i tri vrste gina. 

Svi prisutni uživali su u originalnim recepturama navedenih pića pod zajedničkim nazivom WHITEHEAD inspiriranih slavnom prošlošću Rijeke, gradu izuma prvog torpeda na svijetu, čijim središtem teče daleko poznata riječka voda.

Podijeli