Kako se pripremiti za sezonu?

Još uvijek niste osjetili onu pravu ljetnu vrućinu i sparinu? Temperature i vrijeme variraju iz dana u dan te se nikako ne možete odvojiti od jakne? Upravo zbog toga ljetna sezona i muke visokih temperatura nisu vam ni na kraj pameti. 

Iako uživamo u svježem zraku i ugodnim danima, ne treba čekati zadnji tren kako bi se pripremili za visoke temperature i ljetne radosti. Pobrinite se na vrijeme za uživanje u udobnom, rashlađenom domu.

Svi se slažemo, bez klima-uređaja teško je podnijeti vrućine i sparine, posebice za vrijeme ljetnih noći. Svoju potragu za odgovarajućim uređajem počnite na vrijeme kako bi i sama montaža istog bila prije prvog vala vrućine!

Na što treba obratiti pozornost?
Kako bi u svakom kutku vašeg objekta uživali u odgovarajućoj temperaturi, potrebno je tražiti odgovarajuću jačinu klima-uređaja s obzirom na veličinu objekta, odnosno prostorije. Primjerice za prostoriju od 35m2 preporučuje se klima-uređaj jačine 3.5kW. 
Bilo da se radi o vašem domu ili objektu za iznajmljivanje, funkcije klima-uređaja ono je što olakšava svakodnevnicu i udobnost i komfor doma dovodi do više razine. Tehnologije poput samo održavanja omogućuju da ne razmišljate previše o klimi i njenom čišćenju osim onog nužnog prije sezone. Također, funkcije koje prepoznaju nalaze li se osobe u prostoriji ili ne i prema tome prilagode rad, znatno pridonose uštedi energije, a kvalitetna distribucija zraka po prostoriji osigurava udobnost u svakom kutku. Ono na što svakako vrijedi obratiti pozornost jest energetska učinkovitost uređaja i njegova oznaka. Popratite iznos SEER i SCOP vrijednosti. Što je veća vrijednost SEER i SCOP, to je učinkovitiji klima-uređaj i ima viši energetski razred.

Koji klima-uređaj odabrati?

Hitachi airHome 400
Uređaj koji brine sam o sebi! Savršen za ljude koji ne žele razmišljati o klimi. Sa tehnologijom samočišćenja i tri različite tehnologije pročišćavanja zraka održava performanse uređaja na visokoj razini tijekom cijele sezone korištenja. Uz ugrađen Wi-Fi priključak i aplikaciju airCloud Go upravljajte uređajem te postavite profil o svjesnosti lokacije i temperature kako bi vas dom dočekao spreman za vaš dolazak! 

Daikin Sensira
Iznimna vrijednost za uloženi novac uz besprijekorni rad! Tako bi opisali Daikin Sensira klima-uređaj namijenjen za grijanje i hlađenje. Jedinica je opremljena brojnim energetski učinkovitim tehnologijama koje automatski prilagođavaju snagu radi manje potrošnje energije i smanjenja razine buke. Elegantnim izgledom i tihim radom Sensira se savršeno uklapa u interijer i životni stil, a uz A++ energetski razred brine o očuvanju okoliša i smanjenju vašeg računa za struju.

 Pobrinite se da na vrijeme odaberete vaš budući klima-uređaj i dogovorite montažu kako bi izbjegli gužve za vrijeme sezone i osigurajte si dugo i rashlađeno ljeto!

Podijeli