051 258-748

Otvorena nova poslovnica u Zagrebu

17-01-2022

Nova adresa za vrhunsku klimatizaciju u Zagrebu

Svjetski poznati brandovi na području klimatozacije i grijanja kao što su Hitachi Cooling & Heating i Daikin, ali i proizvodi mnogih drugih proizvođača termotehničke i instalacijske opreme od sada su lako dostupni i u novom veleprodajnom centru Frigo-VE u Zagrebu. U sklopu novog centra, na adresi Bani 104 Buzin, nalaze se prodajni ured, izložbeni salon i skladište.

Time je naša tvrtka sa sjedištem u Viškovu pokraj Rijeke dodatno osnažila svoju prisutnost na području Zagreba i sjeverozapadne Hrvatske. Snaga uspjeha Frigo-VE novootvorene poslovnice je tim mladih, motiviranih stručnjaka među kojima vlada pozitivna organizacijska atmosfera uz naglašeni timski rad.

Za sve klijente i kupce poslovnica će biti otvorena radnim danom od 7.00 do 15.00 te subootm od 8.00 do 13.00 sati. Posjetite nas u novootvorenoj poslovnici u navedenom radnom vremenu, saznajte iz prve ruke inovacije na području grijanja i klimatizacije. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije. Vidimo se u novootvorenoj poslovnici!

Fotogaleriju s otvorenja možete pogledati na LINKU