DAIKIN Altherma dizalica topline 8 kW G/H ERGA08EV/EHBX08E9W

Kat. Broj: ERGA08EV_EHBX08E9W
Nije raspoloživo
7.481,25 €
Ista cijena za sve oblike plaćanja
Besplatna dostava
za narudžbe iznad 200 €
Jamstvo 3 god. + 2 god. "Stand By Me" jamstva
Favoriti Usporedi

Opis proizvoda za DAIKIN Altherma dizalica topline 8 kW G/H ERGA08EV/EHBX08E9W

Daikin Dizalica topline Altherma NT 8 kW ERGA08EV - 1 faza/25A G/H v.jed.

Tehničke karakteristike za DAIKIN Altherma dizalica topline 8 kW G/H ERGA08EV/EHBX08E9W

Brand
DAIKIN
Dimenzije UJ
840 x 440 x 390
Masa UJ
42,40
Zvučna snaga-hlađenje UJ
42
Jamstvo
3 god. + 2 god. "Stand By Me" jamstva

Više o DAIKIN Altherma dizalica topline 8 kW G/H ERGA08EV/EHBX08E9W

Dokazana kompaktnost

Dokazana kompaktnost

Daikin inženjeri zamijenili su dvostruki ventilator s jednim većim i optimizirali njegov oblik kako bi smanjili radnu buku i poboljšali cirkulaciju zraka, tako je nastao uređaj sa ventilatorom za jedinice velikog kapaciteta.
Daikin je pionir u pokretanju dizalica topline opremljenih s radnom tvari R-32. Ova radna tvar ima niži potencijal globalnog zatopljenja (GWP) i jednaku snagu kao standardne radne tvari, ali u odnosu na iste ostvaruje veću energetsku učinkovitost i manje štetno utječe na okoliš s CO2. R-32 se jednostavno obnavlja i ponovno koristi te je stoga riječ o savršenom rješenju za ispunjavanje ciljeva novog europskog propisa o emisiji CO2.

Dizajn i sučelje

Dizajn i sučelje

Zahvaljujući maloj veličini, uređaj može stati na bilo koji zid ili čak u ormar. Jednostavno sučelje olakšava podešavanje temperatura, postavljanje rasporeda i prebacivanje između grijanja i hlađenja. Također, olakšana je ugradnja, održavanje i servisiranje zahvaljujući lako pristupačnim cijevima s donje strane jedinice. Dizajnom uređaja osigurano je da je s bočne strane potrebno malo ili nimalo prostora za ugradnju.

Aplikacija Onecta

Aplikacija Onecta

Aplikacija uz pomoć koje upravljate uređajem putem pametnog  uređaja bilo gdje se nalazili. Kako bi korisnicima pružili još veću udobnost i lakoću, Onecta Aplikacija nudi kontrolu glasa. Višefunkcionalna i višejezična glasovna kontrola dobro se slaže s bilo kojim pametnim uređajem, uključujući Google Assistant i Amazon Alexa. Također, opcija postavljanja rasporeda omogućuje da unaprijed postavite način rada i trajanje kako bi uživali u funkcionalnosti. Prilagodite sustav kako bi odgovarao vašem stilu života tijekom cijele godine. Uživajte u detaljnom pregledu rada sustava i praćenju potrošnje energije.

Savršeno rješenje ako:

Savršeno rješenje ako:

- već imate postojeći (i kompatibilni) spremnik za toplu vodu
- imate ograničen prostor ili biste željeli da se vaše jedinice nalaze na diskretnom mjestu
- želite zamijeniti postojeći kotao