051 258-748

Partner

Zašto postati partner?

Osjećaj za posao, međusobno povjerenje i uvažavanje, etičnost u poslovanju, osobni integritet svakog pojedinca, pomoć i razumijevanje u teškim trenucima, te zajedničko promišljanje o budućnosti, najvažnije su odrednice partnerstva kakvim ga mi vidimo.

Biti na terenu, raditi s krajnjim korisnicima, ugovarati poslove, planirati, projektirati, isporučivati, naplaćivati, instalirati, educirati, održavati, servisirati …

Sve su to nimalo lagani zadaci koje Vi, naši partneri, iz dana u dan uspješno obavljate.

Naš zadatak je pomoći Vam da svoje zahtjevne zadatke obavljate brže, jednostavnije, kvalitetnije, troškovno efikasnije i uz manje rizika.

Što od nas očekujete?

Naravno, očekujete dobre cijene, brzu isporuku, mogućnost dostave, pravodobne informacije i atraktivne uvjete financiranja.

Očekujete i ljubazne i kvalificirane sugovornike koje nije teško dobiti na telefon i koji brzo odgovaraju na Vaše upite.

Očekujete i da cjenici budu pregledni i lako dostupni, da Vam komercijalni uvjeti budu poznati unaprijed a ne unazad i da Vas netko unaprijed upozori da će cijene skočiti ili pasti.

Očekujete i da Vam netko pomogne rasprodati nekurentne zalihe, da Vam predloži marketinške akcije, da Vam ukaže kakvi su trendovi…

Očekujete i edukaciju Vašeg osoblja u tehničkom i komercijalnom smislu, mogućnost dobivanja proizvoda na testiranje, financijsku i stručnu pomoć pri projektnoj prodaji, pomoć pri otvaranju maloprodajnog mjesta….

Očekujete i da problemi kad se dogode ne budu samo Vaši problemi. Svaki posao sa sobom nosi stručni i financijski rizik, a partnerstvo znači i podjelu rizika.

Nitko ne želi svoj teško stečeni ugled narušiti prodajom nekvalitetnih proizvoda ili imati nezadovoljne korisnike zbog lošeg održavanja i servisiranja proizvoda.

Od nas očekujete kvalitetnu servisnu i tehničku podršku nakon prodaje. Još važnije, od nas očekujete da imamo dobar osjećaj za prioritete i jasnu opredjeljenost za zadovoljstvo klijenata kroz čitavu organizaciju.

Možda najbitnije, očekujete da ćete prodajom naših proizvoda ostvariti dobit dovoljnu ne samo za pokrivanje troškova poslovanja već i za financiranje investicije u nova znanja i tehnologije.

Svjesni ste da bez stalnih investicija u nova znanja i tehnologija nema opstanka u informatičkoj djelatnosti.

Frigo-Ve partner portal

Frigo-Ve partnerima na raspolaganju je Partner portal – set aplikacija za OnLine i B2B razmjenu podataka.

Portal pruža sljedeće mogućnosti:

  • Pristup svim potrebnim informacijama za rad sa Frigo-Ve
  • Web shop sa informacijama o proizvodima, raspoloživosti i cijenama
  • Dostup do svih dokumenata – statusi narudžba, očekivani rokovi isporuke, računi, otpremnice, saldo kartica
  • Mogućnost automatskog preuzimanja podataka i integracija u partnerska ERP ili WEB rješenja
  • Obavijesti o akcijama i dostup marketinških materijala

Ukoliko nemate račun za pristup isti možete zatražiti.

Možemo li ispuniti Vaša očekivanja

U proteklih deset godina naučili smo nešto o Vašim očekivanjima. Djelatnici Frigo-Ve svjesni su da naš uspjeh ovisi o Vašem zadovoljstvu našim radom.

I dalje učimo! Otvoreni smo za Vaše ideje i za Vaša očekivanja od partnerstva u prodaji. Zahvalni smo za svaku korisnu primjedbu kako raditi bolje.

Kao rezultat takvog pristupa, iz dana u dan poboljšavamo naše poslovne procese, pokrećemo nove partnerske programe i uvodimo nova rješenja.

Možemo li ispuniti Vaša očekivanja i pomoći Vam da radite brže, jednostavnije, kvalitetnije, troškovno efikasnije i uz manje rizika?

To morate sami procjeniti. Odgovor nikad nećete saznati ako ne probate.

Zato, POSTANITE PARTNER i sami se uvjerite da li zaista POTPISUJEMO SAMO NAJBOLJE.


*Partner portal je trenutno u izradi te će uskoro biti na raspolaganju svim kupcima kako bi naše usluge bilo što pristupačnije.