051 258-748

Distribucija

Frigo-Ve

Veliki izbor proizvoda na skladištu, konkurentne cijene, efikasna logistika, te prije svega ljubazni, motivirani i stručni djelatnici koji brzo odgovaraju na sve upite , osnovni su principi na kojima temeljimo naše uspješno poslovanje.

Maloprodajne partnere podržavamo kroz zajedničke marketinške aktivnosti, izložbene proizvode, podršku za prvo punjenje, financiranje zaliha, komisijsku prodaju, te pomoć pri rješavanju problema neprodanih zaliha. Sistem integratore podržavamo kroz edukaciju, demo opremu, stručnu pomoć pri pripremi ponuda, konfiguriranje, projektne cijene i napredne modele financiranja.

Svim partnerima dostupan je Partner Portal preko kojega je omogućeno brzo i efikasno obavljanje svih poslovnih transakcija.

Financiranje

Kvaliteta financijske podrške jedan je od ključnih kriterija pri izboru distributera.

FRIGO-VE d.o.o. svojim partnerima pruža snažnu financijsku podršku bilo da se radi o financiranju zaliha kod maloprodajnih partnera ili podršci u financiranju složenih projekata.

Ukoliko imate projekt koji traži financiranje, obratite nam se s povjerenjem i pomoći ćemo vam u pronalaženju optimalnog rješenja.

Logistika

Poslovi logistike obavljaju se iz moderno organiziranog skladišta u našoj poslovnoj zgradi. Dio skladišta organiziran je kao logistički centar sa velikim resursima.

U sklopu logistike obavljaju se poslovi zaprimanja, skladištenja i isporuke robe, te lokalizacije proizvoda. Svim kupcima omogućena je dostava robe, pri čemu koristimo kombinaciju vlastitih dostavnih vozila i vanjskih kurirskih službi.

Kvalitetu i efikasnost naše logistike prepoznali su i neki naši partneri koji su nam povjerili da poslove logistike obavljamo u njihovo ime.

Servis

FRIGO-VE SERVIS ovlašteni je servis za sve proizvode iz distribucijskog programa.

Za prijavu kvara, status popravka i ostale informacije posjetite web stranicu www.frigo-ve.hr